De luni vin ploile

… în aproape toată țara

Sâmbătă și duminică vremea va fi călduroasă, cu maxime de 34 de grade, dar de luni vor reveni ploile în cele mai multe zone ale țării, potrivit Mediafax.

„Vremea va fi bună, se încălzește, vor fi doar la prânz, izolat, descărcări electrice, câteva ploi de scurtă durată pe la deal și munte. Sâmbătă avem temperaturi maxime de 25 pana la 33 de grade Celsius, cu 30-31 în București, iar pentru duminică estimăm maxime de 27 până la 34 de grade Celsius, cu 33 de grade în Bucuresti”, a declarat, Viorica Dinu, meteorolog de serviciu ANM.

Și la mare vremea va fi plăcută, doar vântul, care va sufla cu până la 40-45 de kilometri pe oră, ar putea provoca neplăceri: „La mare este o vreme frumoasă, apa este caldă, 24-26 de grade Celsius, temperatura în aer 29-30 de grade și 22 de grade dimineața. Singurul factor mai puțin confortabil la mare ar fi vântul, care suflă cu ceva intensificări, 40-45 de kilometri pe oră, dinspre mare”, a precizat meteorologul.

De luni, ploile revin și se vor înregistra precipitații în zona de nord și nord-vest, iar marți instabilitatea atmosferică se va extinde asupra întregii țări, prognozează meteorologii.

Vezi temperaturile în fiecare oraș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.